Change Inc. (NL)

Change Inc. is het platform voor duurzame verandering. Sluit je aan en verander mee. Volg het laatste nieuws over duurzaamheid en het bedrijfsleven.

"Zeescheepvaart moet schoon, punt”
7/9/2022, 05:00:00

meer ...

Nu is echt alle melk van supermarktketen Plus biologisch
7/9/2022, 04:38:00

meer ...

log

'Op termijn is er maar één businessmodel winstgevend, en dat is een duurzame'
(Marga Hoek, directeur De Groene Zaak)

Het MVO-Startpakket

Greenway Consultancy biedt Het MVO-Startpakket voor MKB-bedrijven en kleine en middelgrote organisaties onder het motto:

Investeren in Duurzaamheid loont!

Mogelijk denkt u eraan eerste stappen te zetten om uw organisatie en dienstverlening duurzaam en maatschappelijk verantwoord in te richten. Maar hoe pakt u dat nu aan? Greenway Consultancy maakt het u gemakkelijk een eerste stap te zetten met Het MVO-Startpakket. Een laagdrempelige en gestructureerde manier om onder begeleiding en met advies een vliegende start te maken.


Starten met MVO: Het MVO-STARTPAKKET


Met Het MVO-Startpakket maakt u een vliegende start. Binnen drie maanden zet u de eerste stappen naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering afgestemd op de wensen en behoeften die u heeft.


Onze aanpak is praktisch, persoonlijk en resultaatgericht. Uw bedrijf of instelling staat centraal in de keuzes die gemaakt worden en de aanpak die we kiezen. Samen kijken we welke aanpak en MVO-onderwerpen het beste bij uw organisatie passen en waarde toevoegen.


Uw investering voor het MVO-Startpakket bedraagt € 2.500,00 (exclusief BTW).


Inhoud van Het MVO-STARTPAKKET

 • Quick-scan & Analyse
  Inventarisatie wat uw organisatie al op het gebied van duurzaamheid doet (nulmeting), waar gaten liggen en vertaling in beleid. Hierbij wordt gekeken naar specifieke eisen die binnen uw sector voor MVO gelden (o.a. vanuit wet- en regelgeving en aanbestedingseisen).
  MVO
  • Duurzaam Actie Plan op maat
   Begeleiding bij de keuze van drie tot vijf duurzaamheid onderwerpen waarop uw bedrijf of organisatie zich goed kan ontwikkelen en die waarde creëren. Het geformuleerde beleid wordt vertaald in een Actie Plan waarin de acties staan die duurzaamheid vastleggen in de cultuur en strategie van uw organisatie, inclusief haalbare doelstellingen.
   • Implementatie
    De implementatie van het Actie Plan kunnen u en uw medewerkers zelf doen. Greenway Consultancy kan desgewenst ondersteunen door begeleiding, inschakeling van specialisten of op een andere door u gewenste wijze.
   • Evaluatie en afspraken over mogelijke vervolgstappen.

    Het MVO-Startpakket

    Wat levert deze investering ad. € 2.500,00 u op?

    • Een concrete MVO-strategie en een Duurzaam Actie Plan
    • Concurrentievoordeel
    • Voldoen aan (toekomstige) wensen en eisen voor duurzaamheid & MVO van klanten en leveranciers
    • Vergroting van kansen bij aanbestedingen en op (overheids-) opdrachten
    • Duidelijk MVO-profiel en een effectieve marketingtool.